11.05.2004 г., 23:26 ч.

някой ден ще си призная че те обичам 

  Поезия
1320 0 0
гласът ти - на мокро животно...
тялото ти - небрежно разпиляващо желания...
косите ти - където смъртта си почива...

© Тиър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??