11 мая 2004 г., 23:26

някой ден ще си призная че те обичам 

  Поэзия
1322 0 0
гласът ти - на мокро животно...
тялото ти - небрежно разпиляващо желания...
косите ти - където смъртта си почива...

© Тиър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??