May 11, 2004, 11:26 PM

някой ден ще си призная че те обичам 

  Poetry
1323 0 0
гласът ти - на мокро животно...
тялото ти - небрежно разпиляващо желания...
косите ти - където смъртта си почива...

© Тиър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??