17 oct 2007, 9:56

Някой каза 

  Poesía
514 0 8

„Искам

да извикам,
да изкрещя,
да изплача
всичко
горчиво,
тежко
и черно,
с години събирано,
кътано
дълбоко
в мен!

Дали
ще помогне?
Може би...
Или
вече
е късно...”

Чух някой
да казва.

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??