Oct 17, 2007, 9:56 AM

Някой каза 

  Poetry
508 0 8

„Искам

да извикам,
да изкрещя,
да изплача
всичко
горчиво,
тежко
и черно,
с години събирано,
кътано
дълбоко
в мен!

Дали
ще помогне?
Може би...
Или
вече
е късно...”

Чух някой
да казва.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??