31 dic 2008, 16:07

Някъде, някога, някакси 

  Poesía » De amor
1291 0 5

                                        Знам, някога, случайно в ден прекрасен,

                                        някъде ще спреш ти до мен.

                                        Знам, някъде, по някакъв си начин,

                                        някакси ще дойде този ден.

 

                                         Знам, някога, когато най-тъгувам,

                                         някакси ще стоплиш моя ден.

                                         Ах, ако знаеш с колко се сбогувах,

                                         някакси да бъдеш в моя плен.

 

                                         Знам, понякога дори звездите плачат,

                                         някъде в кът усамотен.

                                         Знам, някакси дори да стане,

                                         ти отново ще си с мен...

© Брияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??