4 nov 2009, 20:53

Някъде, в далечен град 

  Poesía » De amor
405 0 0

Някъде, в далечен град, 
за мен една любов гори.
Спомням си онези дни.
 Море, море, къде си ти,
с любовен дъх, с весел смях и с мечти?
Някъде в далечен град оставих аз една любов.
 Споменът танцува с мен, времето лети.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??