4.11.2009 г., 20:53 ч.

Някъде, в далечен град 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Някъде, в далечен град, 
за мен една любов гори.
Спомням си онези дни.
 Море, море, къде си ти,
с любовен дъх, с весел смях и с мечти?
Някъде в далечен град оставих аз една любов.
 Споменът танцува с мен, времето лети.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??