Някъде, в далечен град,
за мен една любов гори.
Спомням си онези дни.
Море, море, къде си ти,
с любовен дъх, с весел смях и с мечти?
Някъде в далечен град оставих аз една любов.
Споменът танцува с мен, времето лети.
© Петя Ченкина All rights reserved.