15 ene 2008, 10:24

Няма да броим вините 

  Poesía » De amor
941 0 28

Няма да броим вините -

време е за прошка.

Сляха се безумни - дните

със безсънни нощи...

Някак се стопиха бързо

чувствата измамни.

Себе си във теб потърсих,

а намерих само

непотребните отломки

на егото ти жалко.

Тръгнахме във две посоки...

 

А светът е малък...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??