Jan 15, 2008, 10:24 AM

Няма да броим вините 

  Poetry » Love
944 0 28

Няма да броим вините -

време е за прошка.

Сляха се безумни - дните

със безсънни нощи...

Някак се стопиха бързо

чувствата измамни.

Себе си във теб потърсих,

а намерих само

непотребните отломки

на егото ти жалко.

Тръгнахме във две посоки...

 

А светът е малък...

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??