Няма да броим вините -
време е за прошка.
Сляха се безумни - дните
със безсънни нощи...
Някак се стопиха бързо
чувствата измамни.
Себе си във теб потърсих,
а намерих само
непотребните отломки
на егото ти жалко.
Тръгнахме във две посоки...
А светът е малък...
© Вилдан Сефер Всички права запазени