13 mar 2008, 9:47

Няма да чакам вълна да отмине 

  Poesía » De amor
726 0 11

Огънят буен в кръвта ти пулсира,
тръпката твоя в мен нота набира.
В милувка по устните мои напира,
в пламък целувчен се лей, без да спира.
С разпънати струни се лесно запява.
Страст щом кипи, там все са двама.
Боса пристъпвам по твоята лава,
та как да изтрая на тази жарава...
Самодивското в мене във ритъм запява.
Длани към тебе сърцето протяга.
Огнена мисъл към теб все прибягва,
че с теб да се слея най ми приляга.
Няма да чакам вълна да отмине.
Щом те копнея със теб ще излея,
тръпката в песен, която се лее
от устните твои, и в моите пее.

 

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??