12 may 2009, 15:40

Няма да има 

  Poesía
724 0 12

 

 

Уморена и дрипава -

днес си отива надеждата...

Няма да бъда обичана.

Не! Не и от тебе.

Няма да има разсъмване -

с птичи песни огласяно.

Тъмно ще е. Все тъмно.

И мечта ще е ласката.

 

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??