18 feb 2017, 14:14

Няма да крия 

  Poesía » De amor
546 2 2

Няма да крия и пред теб ще призная,

искам ти да се радваш, да бъдеш щастлив.

Затихва болка, любовта най-накрая

изпълва живота ни безкрайно красив.
 

На крилете на вятъра обичта голяма 

дойде. Не си мисли да си тръгваш точно сега!

Пътища трудни заедно преминахме двама,

с тебе вървяхме дружно, за да достигнем мига!
 

Огненосни бури по пътя срещахме двама,

но съдбата-орисница нас навеки събра.

Животът щастлив преди беше истинска драма,

но сега с любов и вяра срещаме първа зора!
 

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??