18.02.2017 г., 14:14 ч.

Няма да крия 

  Поезия » Любовна
545 2 2

Няма да крия и пред теб ще призная,

искам ти да се радваш, да бъдеш щастлив.

Затихва болка, любовта най-накрая

изпълва живота ни безкрайно красив.
 

На крилете на вятъра обичта голяма 

дойде. Не си мисли да си тръгваш точно сега!

Пътища трудни заедно преминахме двама,

с тебе вървяхме дружно, за да достигнем мига!
 

Огненосни бури по пътя срещахме двама,

но съдбата-орисница нас навеки събра.

Животът щастлив преди беше истинска драма,

но сега с любов и вяра срещаме първа зора!
 

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??