17 ene 2014, 21:23

Няма да плача, аморе 

  Poesía
587 0 1

Няма да плача, аморе.

Животът не иска.

Очите - широко отворени,

а юмруците - стиснати.

Няма да плача, аморе.

Животът не дава.

На щастлива ще се престоря.

Напред продължавам.

 

Пък и да плача, аморе,

на кого ли му пука.

 

Хайде! Напред и нагоре.

Може да е наслука.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Недей да плачеш, напред и нагоре!
    Хубаво стихче!
Propuestas
: ??:??