17.01.2014 г., 21:23 ч.

Няма да плача, аморе 

  Поезия
588 0 1

Няма да плача, аморе.

Животът не иска.

Очите - широко отворени,

а юмруците - стиснати.

Няма да плача, аморе.

Животът не дава.

На щастлива ще се престоря.

Напред продължавам.

 

Пък и да плача, аморе,

на кого ли му пука.

 

Хайде! Напред и нагоре.

Може да е наслука.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Недей да плачеш, напред и нагоре!
    Хубаво стихче!
Предложения
: ??:??