Няма да плача, аморе.
Животът не иска.
Очите - широко отворени,
а юмруците - стиснати.
Няма да плача, аморе.
Животът не дава.
На щастлива ще се престоря.
Напред продължавам.
Пък и да плача, аморе,
на кого ли му пука.
Хайде! Напред и нагоре.
Може да е наслука.
© Иванка Гичева Все права защищены
Хубаво стихче!