Мой си от първия миг, в който те видях,
в който ръцете ни се докоснаха.
Усещам твоята безрезервна любов
и страстта, която ни изпълва.
На друга не искам да бъдеш
и на друга няма да те дам.
За теб и щастието ни ще се боря,
за любовта ни всичко ще направя.
Твоя съм и такава ще остана
за този и всеки следващ живот.
На друг не искам да ме дадеш,
само мой бъди във вечността...
само мой бъди в безкрайността...
17.11.2020 г./ 18:21 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Todos los derechos reservados