Nov 19, 2020, 9:36 AM

Няма да те дам 

  Poetry » Love, Free verse, Other
916 2 2

Мой си от първия миг, в който те видях, 

в който ръцете ни се докоснаха. 

Усещам твоята безрезервна любов 

и страстта, която ни изпълва. 

 

На друга не искам да бъдеш

и на друга няма да те дам.

За теб и щастието ни ще се боря, 

за любовта ни всичко ще направя.

 

Твоя съм и такава ще остана

за този и всеки следващ живот. 

На друг не искам да ме дадеш, 

само мой бъди във вечността...

само мой бъди в безкрайността...

 

 

 

17.11.2020 г./ 18:21 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Борбата за любов е удължаване на агония...
  • Когато видях заглавието, си казах: дано да не е това, за което си мисля. А то точно това си излезе. Изгубена кауза. По-добре е да го пусне още отсега. Аз лично, като чуя такова заричане, се изпарявам като дим
Random works
: ??:??