Вторникът ме дразни. Песимист.
Онемяха зимните врабчета.
Утрото - надраскан лист,
сто квадратчета - зверчета.
Нямам спомени. От вчера.
Всъщност – точно три години.
Сини котки във душата ми
пътищата ти ще минат.
Меко да те драскат. По сърцето.
С думи – нокти посребрени.
Можеш да забравиш за Луната.
Ала никога за мене.
© Джулиана Кашон Todos los derechos reservados