6 дек. 2011 г., 19:26

Няма име... 

  Поэзия
643 0 7


Вторникът ме дразни. Песимист.

Онемяха зимните врабчета.

Утрото - надраскан лист,

сто квадратчета - зверчета.

 

Нямам спомени. От вчера.

Всъщност – точно три години.

Сини котки във душата ми

пътищата ти ще минат.

 

Меко да те драскат. По сърцето.

С думи – нокти посребрени.

Можеш да забравиш за Луната.

Ала никога за мене.

© Джулиана Кашон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??