У нас, избори няма.
Безсмислено е да псуваме.
Това е поредна измама.
Няма избори. Има гласуване.
Те, милите, са се избрали.
И службите са разпределили.
На дявола душите продали
и чест, и съвест, прогнили.
© Ник Желев Todos los derechos reservados