3 сент. 2015 г., 12:42  

Няма избор 

  Поэзия
514 0 13

У нас, избори няма.

Безсмислено е да псуваме.

Това е поредна измама.

Няма избори. Има гласуване.

 

Те, милите, са се избрали.

И службите са разпределили.

На дявола душите продали

и чест, и съвест, прогнили.

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??