Sep 3, 2015, 12:42 PM  

Няма избор 

  Poetry
515 0 13

У нас, избори няма.

Безсмислено е да псуваме.

Това е поредна измама.

Няма избори. Има гласуване.

 

Те, милите, са се избрали.

И службите са разпределили.

На дявола душите продали

и чест, и съвест, прогнили.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??