25 ene 2021, 20:17

Няма как 

  Poesía » De amor
407 6 18

Аз знам, че в трепетната нощ

не ме отричаш като грях,

дори без всякакъв въпрос

допускаш ме без капка страх.

 

Във топлия си полуздрач

запалваш бледа светлинка -

не ме виниш, във този миг

ти тръпнеш само по една.

 

Дошла съм аз без капка срам,

венче от страсти съм увила,

готова съм да газя жар

и няма, няма да си ида.

 

Ти пусна ме - жена без грим,

цветя и слънце ти донесох.

Коя съм аз? Ах, няма как

да разбереш без да ме вземеш.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??