Виждам те навсякъде.
По стълбички и улици,
самотни и препълнени -
все същите са, същите.
Чувам те от песните,
шепне те и вятърът.
Има ли те някъде?
Няма те и няма те...
Ходиш ми по жилите,
чуваш ли въздишките?
Ето - идва зимата.
Всичко хвърлих, всичко...
© Йоана Todos los derechos reservados
Благодаря ви за вниманието и милите думи.