И по-добре сме бѝли, няма спор,
когато, пряко сили, в общ отбор
загърбили лъжата, бихме с три
на нула и враждата се стопи.
И по-далеч ще зърнем от носа,
когато не отидем, а гласа
ни даден отчетат, и преброен
окаже се с печат на видовден.
Без по-юнак да стане, без позор
и срам, и без реване дружно в хор,
безмълвният неканен ще стои,
кой свари тоз хайванин ще дои.
© СК Todos los derechos reservados