Jul 2, 2023, 10:54 AM  

Няма спор 

  Poetry » Civilian
224 1 0

И по-добре сме бѝли, няма спор,

когато, пряко сили, в общ отбор

загърбили лъжата, бихме с три

на нула и враждата се стопи.

 

И по-далеч ще зърнем от носа,

когато не отидем, а гласа

ни даден отчетат, и преброен

окаже се с печат на видовден.

 

Без по-юнак да стане, без позор

и срам, и без реване дружно в хор,

безмълвният неканен ще стои,

кой свари тоз хайванин ще дои.

 

 

 

 

 

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??