24 mar 2022, 9:05

Няма сън 

  Poesía » De amor, Verso libre
205 0 0

Няма сън

 

Твоята възглавница празна до мен стои,

мирише на теб,

а нощната лампа злобно блести.

С бялата си светлина ме заслепява,

но не се унасям.

Небето, обсипано с бели топази

като от корона на кралица, 

от някъде съзерцаваш и ти. 

Но дали за мен си мислиш?

Сърцето ми за твоето тупти. 

Без теб няма сън.

 

2020 г.

© Гергана Карабельова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??