12 abr 2007, 18:51

Няма те 

  Poesía
1523 0 5
Една усмивка,
която ще виждам само в сърцето си!
Едни очи,
които ще виждам само, когато затварям своите!
Нежни думи,
които ще чувам само, когато е тихо!
Вечер, когато всички заспят,
ти идваш при мен и милваш ме нежно!
Чакаш да заспя...
поглъщаш страха ми...



лято 2005г.
Аласка

© Стеф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??