22 dic 2023, 21:17

Няма вече търпение 

  Poesía
101 0 0

Как днес да се ориентираш в бедата,
без ясни послания за реда на нещата?
Сервират бълвочи марионетките алчни,
а после винят ни колко сме жалки.


Примирени от артистичната медийна злоба
цъфна спасение успоредно със силикона.
Гледаш наляво, обърнеш надясно...
мантри припяват за бизнес и братство.


С упълномощената наглост укрепена със власт
променят, налагат и привеждат в транс.
Смърди тази "загриженост" за нашето утре.
Слугите  забъркват поредно безумие.


Но будните знаят, този свят се руши.
Подготвят се чисти и святи души.
Ще сложат на стола обгърнат от срам
продажните властници и техния план.


Отровна миязма от глобалистки бъркоч
до основи ще сринат и тях и тяхната мощ.
Гответе се всички за рестартиран обрат!
Прожекторът пламна. Иде новият свят.


Няма място за хленч, няма вече търпение.
Духът е днешният меч в това измерение.
Има ли я надеждата и какво да направим,
идват времена много по-светли,
отколкото можем да си представим.

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??