10 ene 2009, 23:26

Няма връщане... 

  Poesía » De amor
644 0 2
 

Отивам си и знаеш ли?...

Не искам да се връщам.

Не искам да ме водиш за ръка.

 

 

И няма да ми липсва ранното събуждане,

скандалите, лъжите, гордостта...

 

 

Много плачех и се лутах.

В тъмното се търсех сам-сама.

Не знаех даже как се казвам...

Не осъзнавах, че не съм сама в света.

 

 

Въздухът в гърдите започва да не стига...

И отчаянието взима власт над мен.

И тази мисъл ме изпива, ала трая.

Дори да знам, че няма да си с мен.

© Ангелина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • преживяно, проумяно, истинско стохотоворение.
  • Може връщане да няма, но не го и търси!
    Гледай напред. Каквото е било, е било за добро.
Propuestas
: ??:??