26 may 2010, 23:40

О, да 

  Poesía » Otra
689 0 2

 

 

Ограбвайте ни - имаме безкрайно.

От ударите ви растем по-силни.

На раните смолата ни е сладка.

Услугата е ваша. Да, благодарим ви.

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??