26.05.2010 г., 23:40 ч.

О, да 

  Поезия » Друга
690 0 2

 

 

Ограбвайте ни - имаме безкрайно.

От ударите ви растем по-силни.

На раните смолата ни е сладка.

Услугата е ваша. Да, благодарим ви.

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??