May 26, 2010, 11:40 PM

О, да 

  Poetry » Other
681 0 2

 

 

Ограбвайте ни - имаме безкрайно.

От ударите ви растем по-силни.

На раните смолата ни е сладка.

Услугата е ваша. Да, благодарим ви.

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??