21 jul 2012, 14:42

" О, миг поспри" 

  Poesía » Filosófica
1561 0 2

Мечтите пеперудени

на всяка жена

разцъфтяват в самота,

творчески полет

завладява ги -

реят се някъде далеч,

и спира часовникът

завчас...

Сбъдва се 

словото известно:

"О, миг поспри!"

© Есфир Асфар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??