Jul 21, 2012, 2:42 PM

" О, миг поспри" 

  Poetry » Phylosophy
1494 0 2

Мечтите пеперудени

на всяка жена

разцъфтяват в самота,

творчески полет

завладява ги -

реят се някъде далеч,

и спира часовникът

завчас...

Сбъдва се 

словото известно:

"О, миг поспри!"

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??