29 dic 2020, 23:25

о. Тасос 

  Poesía » Del paisaje
496 1 1

Острове, плени ме трайно!

Влюбих се в твойте върхове,

влюбих се в синевата морска,

в слънчевите брегове!

 

Заливи потънали в забрава

с изтъкани от сребро вълни,

чайките кръжащи с писък

над спокойните води.

 

Брегове с наметки пъстри,

с цветове, събрани от дъгата

и с нюанси разноцветни

опияняват ми душата...

© Nina Toshich Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??