Острове, плени ме трайно!
Влюбих се в твойте върхове,
влюбих се в синевата морска,
в слънчевите брегове!
Заливи потънали в забрава
с изтъкани от сребро вълни,
чайките кръжащи с писък
над спокойните води.
Брегове с наметки пъстри,
с цветове, събрани от дъгата
и с нюанси разноцветни
опияняват ми душата...
© Nina Toshich Всички права запазени