Dec 29, 2020, 11:25 PM

о. Тасос 

  Poetry » Landscape
490 1 1

Острове, плени ме трайно!

Влюбих се в твойте върхове,

влюбих се в синевата морска,

в слънчевите брегове!

 

Заливи потънали в забрава

с изтъкани от сребро вълни,

чайките кръжащи с писък

над спокойните води.

 

Брегове с наметки пъстри,

с цветове, събрани от дъгата

и с нюанси разноцветни

опияняват ми душата...

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??