29 дек. 2020 г., 23:25

о. Тасос 

  Поэзия » Пейзажная
495 1 1

Острове, плени ме трайно!

Влюбих се в твойте върхове,

влюбих се в синевата морска,

в слънчевите брегове!

 

Заливи потънали в забрава

с изтъкани от сребро вълни,

чайките кръжащи с писък

над спокойните води.

 

Брегове с наметки пъстри,

с цветове, събрани от дъгата

и с нюанси разноцветни

опияняват ми душата...

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??