13 mar 2007, 15:32

ОАЗИСЪТ В СЪРЦЕТО МИ СИ ТИ! 

  Poesía
747 0 10


Оазисът в сърцето ми си ти!

И то не спира бясно да тупти

и диша със едничка вяра -

във мене избуя пожара!

И огнената и метежна паст

разгаря с нова сила страст

невиждана и лумнала, гореща...

Сънувана и жадна – в среща...

Там пламват хиляди звезди,

най-цветни са - застинали вълни.

Ела и улови ме в струни на китара.

Безкрайният ми вик с вълната

движи се, пулсира и изгаря,

с любов изпълва сетивата!

С любов, с омая романтична

и топлина копнежна, непривична!

И с чувството, че си унесен

от нежно бликналата песен,

пак на гърдите ми глава склонил,

сърцето си при мен си подслонил...


 13.03.2007г.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??