12 feb 2011, 14:49

Обещах да съм вятър 

  Poesía » De amor
680 0 0

Обещах да съм вятър
понесъл
твоите мисли в синьо небе

Обещах да съм птица
която отлита
щом студ сърцата скове

Обещах да съм дъжд
пречистващ
душата от минало грешно

Обещах да съм цвете
ухаещо нежно
Обещах...

© Аманда Лиър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??