12.02.2011 г., 14:49 ч.

Обещах да съм вятър 

  Поезия » Любовна
674 0 0

Обещах да съм вятър
понесъл
твоите мисли в синьо небе

Обещах да съм птица
която отлита
щом студ сърцата скове

Обещах да съм дъжд
пречистващ
душата от минало грешно

Обещах да съм цвете
ухаещо нежно
Обещах...

© Аманда Лиър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??