Feb 12, 2011, 2:49 PM

Обещах да съм вятър 

  Poetry » Love
681 0 0

Обещах да съм вятър
понесъл
твоите мисли в синьо небе

Обещах да съм птица
която отлита
щом студ сърцата скове

Обещах да съм дъжд
пречистващ
душата от минало грешно

Обещах да съм цвете
ухаещо нежно
Обещах...

© Аманда Лиър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??