23 nov 2010, 19:30

Обещах си 

  Poesía » Otra
589 1 1

Обещах си,

      да бъда зла,

за да не ме наранят.

Обещах си,

на удара

да отвръщам с удар,

два пъти по-голям.

Да не вярвам в любовта,

защото няма любов.

Истината да не казвам,

да се обгърна с лъжи.

Обещавах си –

но напразно.

Пак примирена стоя

               и мисля,

витая в розови облаци.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??