23.11.2010 г., 19:30 ч.

Обещах си 

  Поезия » Друга
621 1 1

Обещах си,

      да бъда зла,

за да не ме наранят.

Обещах си,

на удара

да отвръщам с удар,

два пъти по-голям.

Да не вярвам в любовта,

защото няма любов.

Истината да не казвам,

да се обгърна с лъжи.

Обещавах си –

но напразно.

Пак примирена стоя

               и мисля,

витая в розови облаци.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??