15 may 2020, 23:01

Обещай ми 

  Poesía » De amor
672 4 16

Ти знаеш и познаваш нежността ми, 

как с думи галя, как с ръце рисувам, 

как огнено желае страст плътта ми, 

и как не спирах с часове да те целувам... 

 

Дали съм същия сега? Познай...

(Една сълза в окото си изтривам)

Но моля те едно, ми обещай, 

че ти, че ти ще бъдеш пак щастлива! 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??